Večeras sastanak Vučića, Dodika, Ivanića i Pupovca!

Izvor: Telegraf.rs, 19.Avg.2016, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večeras sastanak Vučića, Dodika, Ivanića i Pupovca!

Nakon komemorcije povodom obeležavanja 75 godina od osnivanja zloglasnog ustaškog logora Jasenovac u kome je ubijeno više od 700.000 Srba, Jevreja i Roma, premijer Srbije Aleksandar Vučić razgovaraće sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, srpskim članom u Predsedništvu BiH Mladenom Ivanićem i predsednikom Srpskog narodnog veća Miloradom Pupovcem, kaže izvor za Informer.

Lideri Srba iz Srbije, Republike >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Srpske, BiH i Hrvatske sastaće se na za sada nepoznatoj lokaciji, a prema nezvaničnim informacijama, razgovor bi trebalo da se odigra u Dubici u RS.

– Teme razgovora između ostalog biće bezbednosni rizici u regionu, pretnje Republici Srpskoj kao i veličanje ustaštva u Hrvatskoj. Skandalozna proslava zločina u operaciji 'Oluja', proterivanje ćirilice iz Hrvatske, podizanje spomenika ustaškom zločincu Miru Barešiću, ukidanje presude Alojziju Stepincu, kao i rastuće tenzije na relaciji Banjaluka-Sarajevo, samo su neke od pitanja o kojima će se razgovarati – navodi izvor za Informer.

Inače, ovo će biti prvi put da ljuti politički oponenti kakvi su Milorad Dodik i Mladen Ivanić učestvuju na sastanku u ovom formatu.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.