VUČIĆ SA DODIKOM U TORLAKU: Vreme je za novu pomoć Srpskoj, preko Drine kreće još jedna tura Sputnjika V 

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2021, 16:45

VUČIĆ SA DODIKOM U TORLAKU: Vreme je za novu pomoć Srpskoj, preko Drine kreće još jedna tura Sputnjika V 

Poseta Institutu za virusologiju i serume zakazana je za 10 časova

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će sutra posetiti Institut za virusologiju i serume "Torlak" i tom prilikom uručiti vakcine Sputnjik V za Republiku Srpsku.

Donaciju će preuzeti predsedsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik, saopštila je pres služba predsednika.

Poseta "Torlaku" zakazana je za 10 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OČEKUJE SE ISTORIJSKO OBRAĆANJE VUČIĆA? Srbija došla u posed tehnologije koja je stavlja u rang sa NAJVEĆIM SVETSKIM SILAMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2021

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sutra će u 10 časova posetiti institut "Torlak" gde će Miloradu Dodiku uručiti vakcine "Sputnjik" kao donaciju Srbije. Ali, kako stvari za sada stoje, možda nas očekuje i nešto više od onoga što se najavljuje...Samo nekoliko sati nakon što je pres služba...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Vučić uručuje Dodiku vakcine za Srpsku

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Apr.2021, 07:42

BANJALUKA - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić uručiće danas vakcine Sputnjik za Republiku Srpsku, a donaciju će preuzeti srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik, saopšteno je iz pres-službe predsjednika Srbije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.