VAŽNI DANI PRED SRPSKOM: Dodik najavio značajne razgovore, a u RS stiže i jedan svetski lider! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024, 15:20

VAŽNI DANI PRED SRPSKOM: Dodik najavio značajne razgovore, a u RS stiže i jedan svetski lider! (VIDEO)

Uskoro i poseta Crnoj Gori

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik saopštio je da će u narednim danima posetiti Crnu Goru, kao i da će do kraja marta Republika Srpska ugostiti mađarskog premijera Viktora Orbana.

- Republika Srpska se pokazuje kao važan sagovornik kako u regionu, tako i u sve više država bitnih na globalnom nivou - napisao je Dodik na društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mrežama.

Prema nejgovim rečima, to pokazuju i uspešni razgovori koje je imao sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom u Kazanju i predsednikom Belorusije Aleksandrom Lukašenkom u Minsku.

Република Српска се показује као важан саговорник како у регији, тако и у све више држава битних на глобалном нивоу.

То показују успјешни разговори које сам имао током седмице с предсједником Русије Владимиром Путином у Казању, као и с предсједником Бјелорусије Александром… pic.twitter.com/H4Q0YfxDqt

— Милорад Додик (@MiloradDodik) February 25, 2024

- U narednim danima nastavljamo s ovakvom praksom i putujem u Crnu Goru, a krajem sedmice biću u Antaliji, na poziv prijatelja iz Turske - naveo je Dodik.

On je napisao i da je planiran susret sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, ali i da će do kraja marta ugostiti i Viktora Orbana.

- U aprilu ću učestvovati na bezbednosnoj konferenciji u Sankt Peterburgu, a u junu ću opet posetiti taj grad u kojem će biti održan Ekonomski forum - napisao je Dodik.

Srbija Danas
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DODIK POKRENUO SNAŽNU DIPLOMATSKU AKCIJU! Zapad ga sve više pritiska, a on NAŠAO druge PARTNERE

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 08:35

Nakon posete Putinu, Dodik ide i u Tursku...Nakon uspešnih razgovora koje je imao u Belorusiji i Rusiji, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik najavio je da naredne sedmice putuje u Crnu Goru i Tursku. Do kraja marta očekuje da Srpsku poseti mađarski premijer Viktor Orban, a planiran je i susret...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.