UVEK JE DOBRO SRESTI SE SA ISKRENIM PRIJATELJEM Vučić razgovarao sa Orbanom i Dodikom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2023, 19:01

"UVEK JE DOBRO SRESTI SE SA ISKRENIM PRIJATELJEM" Vučić razgovarao sa Orbanom i Dodikom (FOTO)

Predsednik Vučić se oglasio na Instagramu.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom i premijerom Mađarske Viktorom Orbanom.

- Uvek je dobro sresti se sa iskrenim prijateljem kakav je Orban Viktor i razgovarati o još bližoj i jačoj saradnji na mnogim zajedničkim projektima od interesa za Srbiju i Mađarsku, a u cilju boljeg života naša dva bratska naroda.

Odnosi dve zemlje danas >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su na najvišem nivou zahvaljujući i našem Ištvanu Pastoru, čoveku koji je godinama bio najčvršća karika u povezivanju Srba i Mađara. Dragi prijatelju, hvala i neka ti je večna slava - poručio je Vučić na svom Instagramu.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Dodik razgovarao o saradnji sa Vučićem i Orbanom

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Nov.2023

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik razgovarao je danas o saradnji sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerom Mađarske Viktorom Orbanom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.