Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Avg.2023, 22:12

Sijarto:U toku hajka na političare koji se suprotstavljaju liberalnom mejnstrimu

Mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto izjavio je danas, povodom optužnice koja je protiv predsednika Republike Srpske Milorada Dodika podneta u BiH, da je širom sveta u toku hajka na političare koji su opozicija međunarodnom liberalnom mejnstrimu i koji hrabro zastupaju nacionalne interese.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SIJARTO PODRŽAO DODIKA: Vlada opšta hajka na političare koji hrabro zastupaju nacionalne interese

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2023, 07:00

U Bosni i Hercegovini je podignuta optužnica protiv demokratski izabranog lidera srpske zajednice...Mađarski ministar spoljnih poslova, Peter Sijarto, izneo je da se širom sveta odvija kampanja protiv političara koji se hrabro usprotivljuju globalnom liberalnom glavnom toku, istakavši da oni hrabro...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.