Sa Đurićem nemam zajedničku imovinu

Izvor: B92, 20.Jan.2014, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa Đurićem nemam zajedničku imovinu

Beograd -- Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je upoznao predsednika FK Partizan Dragana Đurića, ali da sa njim nije imao zajedničko vlasništvo.

Dragan Đurić osumnjičen je za malverzacije u privatizaciji Veterinarskog zavoda i nalazi se u pritvoru.

Dodik je, odgovarajući na pitanja novinara nakon sastanka sa prvim potpredsednikom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vlade Srbije Aleksandrom Vučićem, rekao da je Đurića upoznao u periodu kada je bio počasni predsednik Košarkaškog kluba "Partizan".

"Kada je reč o poslovnim vezama, Đurića znam kao privrednika. Moj principijelan stav je da svi koji su eventualno kršili zakon treba da odgovaraju, pa taman to bio i Milorad Dodik", izjavio je predsednik RS.

On je istakao da sa Đurićem ne poseduje nikakvo zajedničko vlasništvo.

"To su spekulacije i nema potrebe da na njih odgovaram. Taj slučaj je ovde predmet pravosuđa i državnih organa i ja to poštujem", poručio je Dodik.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik: Znam Đurića, nemamo zajedničko vlasništvo

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Jan.2014

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je upoznao vlasnika „Zekstre” i predsednika FK Partizan Dragana Đurića, osumnjičenog za malverzacije u privatizaciji Veterinarskog zavoda, ali da sa njim nije imao zajedničko vlasništvo.. Dodik je, odgovarajući na pitanja novinara nakon...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.