PRVA IZJAVA MILORADA DODIKA NAKON POBEDE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2018, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVA IZJAVA MILORADA DODIKA NAKON POBEDE!

Evo šta je rekao

Predsednik Republike Srpske Millorad Dodik je posle prvih rezultata na opštim izborima za BiH rekao da će na mestu člana Predsedništa BiH raditi sve da ojača poziciju Republike Srpske.

- Sve je prošlo očekivano, pobeda srpskog člana Predsedništva je gotovo izvesna. Mi ćemo uskoro to i proglasiti. Razlika je na 588 000 prebrojanih glasova u moju korist 69 978, i to ne mogu promeniti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ni muslimanski glasovi iz inostranstva za Mladena Ivanića. Očekujem još da se saberu i neke važne opštine kao što su Doboj i Bjeljina, i onda možemo da proglasimo pobedu. Što se tiče izbora za predsednika Republike Srpske, trendovi su slični i na toj poziciji možemo računati na pobedu. Naše organizacije u mnogim gradovima već slave, ali ostalo je još da saberemo neke pozicije da bi mogli da proglasimo konačnu pobedu, rekao je MIlorad Dodik.

- Šta vaša pobeda donosi RS i koji će biti vaši prvi koraci na mestu člana Predsedništva BiH.

- Ojačaćemo poziciju Republike Srpske u skladu sa njenom ustavnom pozicijom. Neću razočarati glasače i to će biti osnovna stvar kojojm ću se na tom mestu rukovoditi, rekao je Dodik za Kurir.

Na opštim izborima građani BiH danas su birali članove Predsedništva BiH, poslanike u državnom i entitetskim parlamentima, predsednika i potpredsednike RS i predstavnike za kantonalne skupštine u FBiH.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.