Izvor: Danas, 23.Mar.2023, 11:24

POKS:  Skandalozno imenovanje za Vučićevog savetnika čoveka osumnjičenog za kupovinu glasova protiv Dodika

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) smatra da je imenovanje Adama Šukala, osumnjičenog za kupovinu glasova za protiv kandidatkinju Milorada Dodika na predsedničkim izborima Jelenu Trivić, pokazatelj da su Aleksandar Vučić i njegov kabinet regionalni centar antinacionalnog delovanja, saopštio je danas taj pokret.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

POKS:  Skandalozno imenovanje za Vučićevog savetnika čoveka osumnjičenog za kupovinu glasova protiv Dodika

Izvor: Piplmetar.rs, 23.Mar.2023

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) smatra da je imenovanje Adama Šukala, osumnjičenog za kupovinu glasova za protiv kandidatkinju Milorada Dodika na predsedničkim izborima Jelenu Trivić, pokazatelj da su Aleksandar Vučić i njegov kabinet regionalni centar antinacionalnog delovanja, saopštio...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.