POKAZAO JE DA NEMA NIKAKAV ZNAČAJ Dodik opleo po Kristijanu Šmitu, oglasio se i Stevandić

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 19:41

"POKAZAO JE DA NEMA NIKAKAV ZNAČAJ" Dodik opleo po Kristijanu Šmitu, oglasio se i Stevandić

Dodik u svom stilu
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je danas da je lažni Kristijan Šmit definitivno pokazao da nema nikakav značaj.
Dodik se osvrnuo na nedavna odlučivanja na nivou Bundestaga, navodeći da se videlo kako nelegalna struktura želi da zadrži nelegalnog Šmita i spremna je da uđe u proces sankcionisanja ljudi koji ga ne podržavaju.
- S druge strane, pošto su se Bošnjaci odlučili da imaju svoje predstavnike na nekoliko važnih destinacija mislim da će pokušati gorku kašu na kraju ovog puta - rekao je Dodik na konferenciji za novinare u Banjaluci, prenela je Srna.
Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić rekao...
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.