Izvor: Blic, 26.Apr.2023, 08:54

"OVI ĐOKOVIĆI SU TEŠKI U P... M... CIGANIJA POPRILIČNA" Dodik izvređao Novakovu porodicu pred početak emisije: "Kad uđeš u posao, auuu... pa još izgubi..."

Snimci Milorada Dodika pred gostovanje na RTS izazvali su buru reakcija, nakon što je predsednik Srpske i lider SNSD govorio porodici Novaka Đoković pre ulaska u eter emisije.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO Dodik izvređao Đokoviće pred emisiju RTS-a: "Teški, u p**ku materinu, ciganija"

Izvor: Radio 021, 26.Apr.2023

Snimak Milorada Dodika koji je pred gostovanje na RTS-u izvređao porodicu Đoković, izazvao je brojne reakcije na internetu.

Nastavak na Radio 021...

Dodik priča, kamera već snima: "Mogu ti reć', ovi Đokovići teški..." VIDEO

Izvor: B92, 26.Apr.2023

Snimci Milorada Dodika pred gostovanje na RTS izazvali su mnoštvo reakcija, nakon što je predsednik Srpske i lider SNSD govorio o porodici Novaka Đokovića pre ulaska u eter emisije...Snimak se vrlo brzo proširio društvenim mrežama, te postao viralan...Dodik je u neformalnom razgovoru sa voditeljem...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.