Dodik priča, kamera već snima: Mogu ti reć, ovi Đokovići teški... VIDEO

Izvor: B92, 26.Apr.2023, 10:50

Dodik priča, kamera već snima: "Mogu ti reć', ovi Đokovići teški..." VIDEO

Snimci Milorada Dodika pred gostovanje na RTS izazvali su mnoštvo reakcija, nakon što je predsednik Srpske i lider SNSD govorio o porodici Novaka Đokovića pre ulaska u eter emisije.

Snimak se vrlo brzo proširio društvenim mrežama, te postao viralan.

Dodik je u neformalnom razgovoru sa voditeljem Gorislavom Papićem, za koje očigledno nije znao da se snima, rekao da je porodica Đoković teška kada je u pitanju posao.

"Mada su, mogu ti reći, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << malo ovi Đokovići teški u pi**u materinu, uf… Naši ljudi to doživljavaju na emociju, a kada uđeš u posao auuu.. Ciganija poprilična mogu ti reći… Oni saradnici njegovi, još izgubi..."

Dodik je pre par dana objavljivao fotografije sa Đokovićem i izjavio je da je "ponosan na teniski turnir Srpska open koji će biti igran u Banjaluci, ističući da je to moćan sportski događaj u kojem svi treba uživaju".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.