Izvor: Nezavisne Novine, 23.Feb.2020, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Niko nema plan otcjepljenja, ali je mogućnost koju ne treba isključiti"

BANJALUKA - Član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da sa Hrvatskom demokratskom zajednicom (HDZ) i Draganom Čovićem odavno razgovara o novom prijedlogu zakona o Ustavnom sudu BiH bez stranih sudija, čije prisustvo sada kada BiH treba da aplicira za članstvu u EU, nije razumno.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Dodik: Đokić će zbog diplome biti sankcionisan (VIDEO)

Izvor: Capital.ba, 24.Feb.2020, 08:30

BANJALUKA – Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da je u Republici Srpskoj u toku reforma visokoškolskog obrazovanja i da će doći do usvajanja zakona koji će biti rigorozan, a podrazumijevaće čišćenje i obračun sa svim dekadencijama iz prošlosti, posebno izdavanjem lažnih...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.