KUVA SE: Sutra hitan sastanak Vučića i Dodika zbog izjave Erdogana!

Izvor: Press, 13.Jul.2014, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUVA SE: Sutra hitan sastanak Vučića i Dodika zbog izjave Erdogana!

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić pozvao je prethodno u Beograd na hitne konsultacije predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, koji je u pismu koje je premijer danas primio izrazio zabrinutost zbog izjava premijera Turske Tajipa Erdogana.
Premijer Vučić smatra da bilo kakve izjave, koje ugrožavaju krhku regionalnu stabilnost, nisu dobre i očekuje od Evropske unije, a posebno od Nemačke, da pomognu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << očuvanju regionalnog mira i bezbednosti, saopštila je Kancelarija Vlade Srbije za saradnju s medijima.

Srbija je bila i ostaće posvećena miru i stabilnosti, ali ni drugima neće dozvoliti da se uruši sve ono što su države i narodi Zapadnog Balkana gradili u poslednjoj deceniji, navodi se u saopštenju.

Vučić je danas primio pismo Dodika, u kojem se izražava zabrinutost zbog izjava predsednika Vlade Turske Redžepa Taipa Erdogana, saopštila je vladina kancelarija za medije.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.