KAD EVROPLJANI POHRLE KOD PUTINA JA NEĆI NI STIĆI NA RED Dodik dao svoju prognozu za kraj rata u Ukrajini i ODBRUSIO austrijskim NOVINARIMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024, 11:02

"KAD EVROPLJANI POHRLE KOD PUTINA JA NEĆI NI STIĆI NA RED" Dodik dao svoju prognozu za kraj rata u Ukrajini i ODBRUSIO austrijskim NOVINARIMA

Dodik govorio na panel diskusiji u Beču
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je austrijske novinare koji su pratili panel diskusiju na Diplomatskoj akademiji u Beču više interesovao njegov prijateljski odnos sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom nego evropski put BiH, što je bila tema diskusije, ali da im je prenio jasan stav da Srpska i Rusija tradicionalno imaju dobre odnose i da će tako biti i u budućnosti.
- Kada završi rat u Ukrajini neću moći doći na red da se...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Dodik: Ogromno povjerenje ruskog i srpskog naroda u Putina

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Mar.2024

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da je peti mandat Vladimir Putin na čelu Ruske Federacije potvrda da on ima ogromno povjerenje ruskog naroda i da zemlju vodi u pravom smjeru i naglasio da je njegova ubjedljiva pobjeda na predsjedničkim izborima dočekana s ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.