Ivanić: Tražićemo ponovno brojanje svih glasova

Izvor: N1 televizija, 08.Okt.2018, 07:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanić: Tražićemo ponovno brojanje svih glasova

Kandidat Saveza za promene za srpskog člana Predsedništva BiH Mladen Ivanić izjavio je da je još rano proglašavanje pobede, navodeći da će insistirati na prebrojavanju svih glasova.

Ivanić je kazao da "postoje velike nelogičnosti, posebno na području Zvornika i još nekih opština u toj izbornoj jedinici".

On je kazao da na prebrojanih 520.000 glasova Dodik ima 30.000 glasova više.

S druge strane, kandidat Saveza nezavisnih socijaldemokrata za srpskog >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << člana Predsedništva BiH Milorad Dodik proglasio je pobedu i rekao da se već čuo s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i da će se s njim sastati pre nego s kolegama u Predsedništvu BiH.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

"Mnogo nelogičnosti, tražimo ručno prebrojavanje glasova"

Izvor: B92, 08.Okt.2018

Kandidat Saveza za pobedu Mladen Ivanić izjavio je da neće prihvatiti rezultate izbora za srpskog člana Predsedništva BiH. On je istakao da će ostati pri takvom stavu sve dok Centralna izborna komisija (CiK) BIH ponovo ne prebroji sve glasove na biračkim mestima u Republici Srpskoj.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.