IVANIĆ BESAN: Rano za proglašenje pobede!

Izvor: Večernje novosti, 08.Okt.2018, 01:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IVANIĆ BESAN: Rano za proglašenje pobede!

Kandidat Saveza za promene za srpskog člana Predsedništva BiH Mladen Ivanić izjavio je da je još rano proglašavanje pobede. Kandidat Saveza za promene za srpskog člana Predsedništva BiH Mladen Ivanić izjavio je da je još rano proglašavanje pobede. Ivanić je naveo i da će insistirati na prebrojavanju svih glasova.Ivanić je kazao da "postoje velike nelogičnosti, posebno na području Zvornika i još nekih opština u toj izbornoj jedinici".On je kazao da na prebrojanih >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << 520.000 glasova Dodik ima 30.000 glasova više.Prethodno je kandidat Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) za srpskog člana Predsedništva BiH Milorad Dodik proglasio pobedu.On je rekao da je osvojio 70.500 glasova više od protivkandidata iz Saveza za pobede Mladena Ivanića.Prema njegovim rečima, na osnovu 85 odsto prebrojanih glasova osvojio on je osvojio 330.890 glasova, a Ivanić 260.197 glasova.Dodik je rekao da je Ivanića koštala "njegova kalkulanstka politika" i da mu neće pomoći ni britanska ni američka ambasada.Pre objavljivanja Dodikovog trijumfa na izborima za srpskog člana predsedništva, lider Partije demokratskog progresa Branislav Borenović rekao je da je ishod ovih izbora veoma neizvestan i o tome ko će biti pobednik ovih izbora odlučiće, kako je rekao, foto finiš.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ivanić: Tražićemo ponovno brojanje svih glasova

Izvor: N1 televizija, 08.Okt.2018

Kandidat Saveza za promene za srpskog člana Predsedništva BiH Mladen Ivanić izjavio je da je još rano proglašavanje pobede, navodeći da će insistirati na prebrojavanju svih glasova...Ivanić je kazao da "postoje velike nelogičnosti, posebno na području Zvornika i još nekih opština u toj izbornoj...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.