Identifikovano lice koje je pretilo Miloradu Dodiku

Izvor: B92, 29.Nov.2018, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Identifikovano lice koje je pretilo Miloradu Dodiku

Sarajevo -- Državna agencija za istrage i zaštitu BiH, saopštila je da je identifikovala lice koje je uputilo pretnje predsedavajućem Predsedništva BiH Miloradu Dodiku.

"Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA), odmah nakon zaprimanja prijave preduzeli su potrebne mjere i radnje, kojom prilikom su utvrdili identitet lica koje je 26. novembra uputilo pretnje predsedavajućem Predsedništva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << BiH, Miloradu Dodiku, i članovima njegovog kabineta", navela je SIPA u saopštenju dostavljenom Tanjugu.

O tome je, kako se dodaje, Tužilaštvu Bosne i Hercegovine dostavljen odgovarajući izvještaj. Dodik i članovi njegovog kabineta dobili su 26. novembra pretnje smrću zbog postavljanja zastave Republike Srpske u kabinetu srpskog člana Pedsedništva.

Kako je tada iz Kabineta Dodika rečeno, pretnja je stigla sa nemačkog broja telefona, kada je nepoznata osoba počela da vređa predsedavajućeg Predsedništva BiH i njegove saradnike, poručivši "da će ih sve zapaliti".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SIPA: Identifikovano lice koje je pretilo Miloradu Dodiku

Izvor: RTS, 29.Nov.2018

Državna agencija za istrage i zaštitu BiH saopštila je da je identifikovala lice koje je uputilo pretnje predsedavajućem Predsedništva BiH Miloradu Dodiku. . "Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.