Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Jun.2022, 18:54

Džafrović pozdravio, a Dodik kritikovao odluku britanske vlade da u BiH pošalje svoje vojne eksperte

Predsedavajući Predsedništva BiH Šefik Džaferović pozdravio je, a srpski član Predsedništva Milorad Dodik kritikovao je odluku vlade Velike Britanije da u BiH pošalje vojne ekspertae, kojima će se osnažiti NATO štab u Bosni i Hercegovini, pružiti praktična podrška toj zemlji u borbi protiv sajber pretnji i koji će raditi protiv ruskog uticaja u BiH.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik,   NATO

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"DODIK ĆE BITI ZAUSTAVLJEN" Džaferović ponovo zvecka oružjem: NATO snagama ne treba saglasnost Srpske

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2022

Bošnjački član Predsedništva Šefik Džaferović rekao je da NATO može da deluje u BiH bez saglasnosti Republike Srpske...– NATO štab u Bosni i Hercegovini, postoji na osnovu Dejtonskog mirovnog sporazuma, a uz to ima već raniji pristanak vlasti Bosne i Hercegovine za svoje delovanje. NATO štab,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.