Drama zbog Dodika, oglasio se Vučićev kabinet!

Izvor: Mondo, 21.Nov.2017, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drama zbog Dodika, oglasio se Vučićev kabinet!

Linije na mapi koje je olovkom iscrtao Milorad Dodik uznemirile su region. Iz kabineta predsednika Srbije reagovali su ovako...

Vlast u Srbiji ne želi pripajanje Republike Srpske Srbiji, rečeno je listu "Danas" u kabinetu predsednika Aleksandra Vučića.

Sagovornici iz Vučićevog kabineta su za taj list naveli da je Srbija jedina prepreka otcepljenju Republike Srpske od Bosne i Hercegovine, što >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je potvrdio i predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik.

Predsednik RS Milorad Dodik rekao je u intervjuu Dojče veleu da će za 10 godina u sastavu Srbije biti Republika Srpska i severni deo Kosova.

Na molbu da pokaže na mapi šta će biti s granicama, Dodik je povukao granicu između BiH i RS koju je pripojio Srbiji.

Takođe je povukao granicu na severu Kosova koji je pripojio Srbiji. Pogledajte:



Izvor: youtube

 Za 10 godina RS u sastavu Srbije
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kabinet predsednika: Srbija ne želi pripajanje Republike Srpske

Izvor: Radio 021, 21.Nov.2017

Vlast u Srbiji ne želi pripajanje Republike Srpske Srbiji, rečeno je listu "Danas" u kabinetu predsednika Aleksandra Vučića...Sagovornici beogradskog lista iz Vučićevog kabineta su naveli da je Srbija jedina prepreka otcepljenju Republike Srpske od Bosne i Hercegovine, što je potvrdio i predsednik...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.