Dodiku prete smrću!

Izvor: Press, 15.Jul.2014, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodiku prete smrću!

Ispod vesti "Dodik uputio pismo podrške Izraelu" nanizali su se, ukazuje banjalučki dnevnik, brojni komentari pretećeg sadržaja, a izvesni Ammar Ramljak sa svog Fejsbuk profila poručuje: "I tvoja će glava uskoro biti otkinuta, psu jedan".

Iako je reč o komentarima koji su postavljeni još 12. jula, administratori ove stranice, na kojoj se svakodnevno promovišu ideje radikalnog islama, još nisu obrisali sporne natpise, a entitetsko Ministarstvo unutrašnjih poslova vrši posebne provere kako bi se utvrdilo sa kojih adresa su upućene pretnje Dodiku.



Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Dodiku prete smrću!

Izvor: Večernje novosti, 15.Jul.2014

BANjALUKA - Na sajtu vijestiummeta.com, za koji stručnjaci za bezbednost tvrde da je blizak vehabijskom pokretu u BiH, kao i na fejsbuk stranici tog sajta, više učesnika foruma je putem komentara zapretilo smrću Miloradu Dodiku, predsedniku Republike Srpske , pišu banjalučke Nezavisne. Ispod visti...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.