Dodiku prete smrću!

Izvor: Večernje novosti, 15.Jul.2014, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodiku prete smrću!

BANjALUKA - Na sajtu vijestiummeta.com, za koji stručnjaci za bezbednost tvrde da je blizak vehabijskom pokretu u BiH, kao i na fejsbuk stranici tog sajta, više učesnika foruma je putem komentara zapretilo smrću Miloradu Dodiku, predsedniku Republike Srpske , pišu banjalučke Nezavisne. Ispod visti "Dodik uputio pismo podrške Izraelu" nanizali su se brojni komentari pretećeg sadržaja, pa je tako izvesni Ammar Ramljak >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << sa svog fejsbuk profila poručio: "I tvoja će glava uskoro biti otkinuta, psu jedan". Iako je reč o komentarima koji su postavljeni 12. jula, administratori stranice, na kojoj se svakodnevno promovišu ideje radikalnog islama, još nisu obrisali sporne tekstove, dodaje list.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Forumaši prete Dodiku smrću

Izvor: B92, 15.Jul.2014

Banjaluka -- Na internet stranici "vijestiummeta.com više forumaša je u komentarima zapretilo smrću predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, prenose "Nezavisne novine"...Bezbednosni stručnjaci tvrde da je ta internet stranica bliska vehabijskom pokretu u Bosni i Hercegovini...Ispod vesti "Dodik...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.