Dodikov kabinet odbacuje tvrdnje da radi na rušenju Vučića

Izvor: B92, 02.Mar.2017, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodikov kabinet odbacuje tvrdnje da radi na rušenju Vučića

Banjaluka -- Kabinet predsednika RS Milorada Dodika odbacio je tvrdnje Dragana Mektića da iz tog kabineta "svesno rade na rušenju premijera Srbije Aleksandra Vučića".

"Najoštrije odbacujemo i demantujemo neistine koje je na račun kabineta predsednika Milorada Dodika iznio ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić u emisiji 'Presing' N1 televizije", poručeno je iz kabineta predsednika RS.

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se navodi u saopštenju, ministar bezbednosti BiH Mektić već duže vremena "neistinama i podmetanjima dezinformiše javnost i bezuspešno pokušava da destabilizuje dobre odnose između Dodika i Vučića".

Iz kabineta podsećaju da Mektić još nikada nije saopštio ko je pre dve godine u Srebrenici pokušao linčovati premijera Srbije i dokle je stigla istraga o tome.

"To je, prevashodno, bio njegov zadatak, a ne da se bavi tendencioznim podmetanjima koja nemaju nikakve veze sa realnošću", poručili su iz kabineta Milorada Dodika.

Ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić tvrdi da na rušenju premijera Srbije Aleksandra Vučića svesno rade iz kabineta Milorada Dodika i da za to postoje materijalni dokazi.

"Imam dokaze za to. To govorim tri-četiri puta, čak sam namerno govorio u udarnom terminu ne bi li neko reagovao. Materijalne dokaze smo na određen način prosledili institucijama vlasti u Srbiji", rekao je Mektić u Prešingu na regionalnoj tv N1.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bosna optužuje Dodika da ruši Vučića, lider RS oštro demantuje

Izvor: BKTV News, 02.Mar.2017

Kabinet predsednika Republike Srpske odbacio je danas tvrdnje ministra bezbednosti BiH Dragana Mektića da iz tog kabineta "svesno rade na rušenju" predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića". .."Najoštrije odbacujemo i demantujemo neistine koje je na račun kabineta predsednika Milorada Dodika izneo...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.