Izvor: Nezavisne Novine, 20.Dec.2016, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik uputio telegram saučešća Merkelovoj

BANJALUKA - Predsjednik RS Milorad Dodik uputio je danas telegram saučešća kancelaru Njemačke Angeli Merkel povodom terorističkog napada u Berlinu, u kojem je poručio kako je uvjeren da njemačka država i društvo imaju snage da se iznesu i sa ovakvom vrstom izazova.

"Sa žaljenjem sam primio vijest o gnusnom terorističkom napadu u Berlinu u kojem su živote izgubili nedužni ljudi, a veliki broj njih je >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << teško povrijeđen. Tim povodom, u ime građana Republike Srpske i svoje lično ime, upućujem Vam izraze najdubljeg saučešća. Molim Vas da porodicama nastradalih prenesete izraze iskrenog saučešća zbog bola koji ih je zadesio", navedeno je u telegramu saučešća predsjednika Republike Srpske.

Dodik je poželio svim povrijeđenim građanima što brži oporavak.

U Berlinu je sinoć u napadu kamionom ubijeno 12 ljudi, dok je 48 povrijeđeno. Vlasti vjeruju da je riječ o terorističkom napadu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.