Dodik uputio telegram porodici preminulog novinara

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Nov.2014, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik uputio telegram porodici preminulog novinara

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je telegram saučešća porodici preminulog novinara Aleksandra Škorića.

 Dodik je naveo da je sa žaljenjem primio tužnu vijest o smrti Aleksandra Škorića.

"Smrt Aleksandra Škorića predstavlja nenadoknadiv gubitak za njegovu porodicu, prijatelje, radne kolege, ali i za novinarstvo u Republici Srpskoj u kojem je ostavio neizbrisiv trag. Saosjećajući u bolu koji vas je zadesio, upućujem vam izraze >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << mog najdubljeg saučešća", piše u telegramu predsjednika Srpske.

Dugogodišnji novinar Radio-televizije Republike Srpske Aleksandar Škorić preminuo je u Prijedoru u 54. godini.

Aleksandar Škorić završio je Žurnalistiku na fakultetu političkih nauka u Sarajevu 1984. godine.

Komemorativna sjednica povodom njegove smrti biće održana danas u 11.00 časova u prijedorskom pozorištu, a Škorić će biti sahranjen u 13.00 časova na prijedorskom Gradskom pravoslavnom groblju.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.