Dodik razmotrio kompletnu situaciju: Vlada će biti formirana sredinom decembra

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2018, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik razmotrio kompletnu situaciju: Vlada će biti formirana sredinom decembra

Predsednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je večeras da očekuje da će Vlada Republike Srpske biti birana između 10. i 15. decembra, kao i da će nekoliko dana pre toga biti poznata konkretna imena i resori u novoj Vladi

Prema njegovim rečima, na sastanku održanom večeras, rukovodstvo SNSD-a je razmotrilo kompletnu situaciju kada je reč o konsultacijama koje vodi mandatar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Radovan Višković.

- Obavljene su sve konsultacije sa političkim i socijalnim partnerima i udruženjima, tako da sad ulazimo u drugi krug. Već iduće sedmice čekaju nas razgovori o tome kako strukturisati Vladu kada je reč o resorima i političkim subjektima - rekao je Dodik.

Dodik je istakao da će sledeće nedelje biti održana sednica Narodne skupštine i da će se birati delegati za Veće naroda Srpske i Dom naroda parlamenta BiH.

Sastanak rukovodstva SNSD održan je u Palati Republika, a osim Dodika njemu su prisustvovali Željka Cvijanović, Radovan Višković, Dragan Lukač, Zoran Tegeltija, Nikola Špirić i Nebojša Radmanović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vlada Republike Srpske će biti birana sredinom decembra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2018

Predsednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je da očekuje da će Vlada Republike Srpske biti birana između 10. i 15. decembra, kao i da će nekoliko dana pre toga biti poznata konkretna imena i resori u novoj Vladi...Prema njegovim rečima, na sastanku održanom u nedelju,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.