Izvor: Blic, 09.Dec.2021, 20:56

Dodik poručuje: "Posebna sednica NS RS u rangu istorijske"

Posebna sednica Narodne skupštine Republike Srpske o vraćanju nadležnosti Srpske je u rangu istorijske sednice i predstavlja suštinske stvari za našu budućnost, jačinu, snagu, za naša prava dobijena Ustavom, poručio je Milorad Dodik, srpski član Predsedništva BiH.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik: Posebna sjednica NS RS u rangu istorijske

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Dec.2021

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je sutrašnja posebna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske o vraćanju nadležnosti u rangu istorijske i da je od suštinske važnosti za budućnost Srpske.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Marković: Današnja BiH liči na Jugoslaviju u fazi raspada

Izvor: RTS, 10.Dec.2021, 09:01

Za danas je zakazana posebna sednica Narodne Skupštine Republike Srpske o vraćanju nadležnosti u oblastima odbrane i bezbednosti, pravosuđa i oporezivanja. Istoričar Predrag Marković kaže za RTS da se Republika Srpska bori za vraćanje takozvanog izvornog Dejtona, odnosno da se vrate one...

Nastavak na RTS...

"Ustavni sud BiH otima našu zemlju": Uzavrela atmosfera pred početak "istorijske" sednice Narodne skupštine (VIDEO)

Izvor: Blic, 10.Dec.2021

U susret posebnoj sednici Narodne skupštine Republike Srpske o vraćanju nadležnosti, zagrejava se politička atmosfera u BiH, a posebno je zanimljivo na društvenim mrežama.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.