Dodik o ubistvu Ivanovića: Udar na stabilnost Srbije

Izvor: N1 televizija, 16.Jan.2018, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik o ubistvu Ivanovića: Udar na stabilnost Srbije

Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik ocenio je da ubistvo lidera Gradanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića predstavlja "klasičan udar na stabilnost Srbije i severa Kosova".

To je, izjavio je Dodik, udar "na zalaganje rukovodstva Srbije koje je dalo svoj nemerljivi doprinos na teškom poslu izgradnje mira i poverenja medu ljudima na Kosmetu", prenosi Fena.

Dodik je izrazio punu podršku, kako je navedeno u saopštenju, institucijama >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Srbije u pronalasku onih koji stoje iza ovog ubistva i njihovom kažnjavanju, "kao i sprečavanju očiglednog pokušaja pravljenja haosa na Kosovu i pokušaju destabilizacije Srbije".

On je naveo da je ovo "mučko ubistvo" šokiralo i neprijatno iznenadilo sve građane Republike Srpske.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Dodik: Udar na stabilnost Srbije i severa Kosova

Izvor: B92, 16.Jan.2018

Banjaluka -- Predsednik RS Milorad Dodik saopštio je da ubistvo Olivera Ivanovića predstavlja "klasičan udar na stabilnost Srbije i severa Kosova"...Kako je rekao, ubistvo predstavlja udar na "zalaganje rukovodstva Srbije koje je dalo svoj nemerljivi doprinos na teškom poslu izgradnje mira i poverenja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.