Dodik novinaru: Aj nemoj me za**bavati

Izvor: Blic, 12.Feb.2014, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik novinaru: 'Aj nemoj me za**bavati

Na sednici Izvršnog odbora SNSD-a održanoj juče u Banjaluci bilo je reči o krizi u Federaciji BiH i prevremenim izborima, a predsednik RS-a Milorad Dodik bez imalo poštovanja govorio je manjim opozicionim partijama u tom entitetu, koje su prethodno tražile ostavke i vanredne izbore. Tom prilikom je na jedno pitanje novinaru poručio da ga ne "za**bava".

Poručeno je da će SNSD podržati ako SDS pokrene inicijativu za prevremenim izborima i uputi je u Skupštinu, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Dodik je dodao da neće prihvatiti "podmetanje SDP-a, koji želi da spasi sebe pokušajem unitarizacije BiH kroz prizivanje vanrednih izbora".

"Ali smo spremi, ako opozicija misli da u Republici Srpskoj treba održati prevremene izbore, da odemo u Parlament i donesemo tu odluku, održimo izbore, ali to bi značilo da moramo i u oktobru da idemo na izbore", kazao je predsednik RS-a i ismejao male opozicione partije (radikale, nove socijaliste, SNS) koje traže ostavke.

Na pitanje novinara o njihovim zahtevima rekao je da nije mu jasno ko su predstavnici tih partija.

"Ko je, majke ti? 'Aj nemoj me za**bavati! Kakva je to opozicija? Hajde da budemo ozbiljni", rekao je Dodik pitajući kakva je njihova politička snaga.

SNSD je na jučerašnjem zasedanju odlučio tražiti da se pojača obezbeđenje srpskih predstavnika u vlasti, te će pokušati sprečiti "prelivanje situacije iz FBiH u RS".

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.