Dodik na dočeku Putina u Beogradu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Jan.2019, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik na dočeku Putina u Beogradu

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik potvrdio je za „Glas Srpske“ da će u četvrtak, 17.januara, biti u Beogradu, na dočeku predsjednika Ruske Federacije Vladimira Putina. On je dodao da će se sigurno sresti sa Putinom, ali da još nije do kraja definisan format tog sastanka. „U tom pogledu smo veoma zahvalni Rusiji i njenom doprinosu na očuvanju mira i stabilnosti. Globalni odnosi su danas drugačiji nego prije deset, dvadeset godina, a Rusija je, u momentu kada je stvarana...
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Dodik: Pokušaću obezbijediti što bolji aranžman o isporuci gasa

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jan.2019

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas da će u razgovoru sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom u Beogradu pokušati obezbijediti što bolji aranžman za Republiku Srpsku i BiH u vezi sa isporukom gasa.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.