Dodik: Slučaj Ikona klasični spin

Izvor: B92, 04.Feb.2021, 19:47

Dodik: Slučaj "Ikona" klasični spin

Slučaj "Ikona" je klasični spin koji je kreirala ministarka spoljnih poslova u Savetu ministara BiH Bisera Turković, rekao je Milorad Dodik.

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Dodik je danas saslušan u Tužilaštvu BiH u svojstvu svedoka u predmetu "Ikona".

Istakao je da u tom slučaju nema inkriminisanog dela, nema optužnice, kao ni pozivanja na bilo koji član Zakona o prekršajima, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prenela je Radio-televizija Republike Srpske.

"To očigledno znači da se radi o jednom klasičnom spinu, koji je kreirala i u javnost plasirala ministarka spoljnih poslova u Savetu ministara Bisera Turković", rekao je Dodik i ponovio da ikona ne pripada Ukrajini i da je Ukrajina ne potražuje.

Reč je, inače, o ikoni koju je Dodik poklonio šefu ruske diplomatije Sergeju Lavrovu, tokom njegove posete Republici Srpskoj i Sarajevu u decembru prošle godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dodik: Slučaj "Ikona" klasični spin Bisere Turković

Izvor: RTS, 04.Feb.2021

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik kaže da je išao u Tužilaštvo BiH u svojstvu svedoka u slučaju "Ikona". Poručio je da nema inkriminisanog dela ni optužnice, kao ni pozivanja na bilo koji član Zakona o prekršajima, što očigledno znači da je to klasičan...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.