Četvrtak, 04.02.2021.

18:44

Dodik: Slučaj "Ikona" klasični spin

Slučaj "Ikona" je klasični spin koji je kreirala ministarka spoljnih poslova u Savetu ministara BiH Bisera Turković, rekao je Milorad Dodik.

Izvor: Tanjug

Dodik: Slučaj
EPA-EFE/ STEPHANIE LECOCQ

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Dodik je danas saslušan u Tužilaštvu BiH u svojstvu svedoka u predmetu "Ikona".

Istakao je da u tom slučaju nema inkriminisanog dela, nema optužnice, kao ni pozivanja na bilo koji član Zakona o prekršajima, prenela je Radio-televizija Republike Srpske.

"To očigledno znači da se radi o jednom klasičnom spinu, koji je kreirala i u javnost plasirala ministarka spoljnih poslova u Savetu ministara Bisera Turković", rekao je Dodik i ponovio da ikona ne pripada Ukrajini i da je Ukrajina ne potražuje.

Reč je, inače, o ikoni koju je Dodik poklonio šefu ruske diplomatije Sergeju Lavrovu, tokom njegove posete Republici Srpskoj i Sarajevu u decembru prošle godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: