Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 25.Apr.2023, 10:16

Dodik: Republika Srpska ne priznaje samoproglašeno Kosovo, ambasador glasao mimo procedura

BANJALUKA – Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je glasanje ambasadora BiH u Savetu Evrope, prilikom odlučivanja o zahtevu tzv. Kosova za članstvo, dokaz stalnog kršenja Dejtonskog sporazuma i Ustava BiH. “Ako je jasan stav da samoproglašeno Kosovo nije priznato, onda se prema tome svi moraju tako da odnose. U BiH o spoljnoj […]
Vest Dodik: Republika Srpska ne priznaje samoproglašeno Kosovo, ambasador glasao mimo procedura objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Vučić: Biće dubinskih i suštinskih promena u spoljnoj politici Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će, nakon jučerašnjeg glasanja u Savetu Evrope za članstvo tzv. KiM u tu organizaciju, doći do dubinskih i suštinskih promena u spoljnoj politici Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.