Dodik: Novi sastav Vlade Srpske do Nove godine

Izvor: Cafe.ba, 06.Nov.2014, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Novi sastav Vlade Srpske do Nove godine

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da će koalicija SNSD-DNS-SP u posljednjoj sedmici novembra uspjeti da konstituiše novo rukovodstvo Narodne skupštine Republike Srpske, te izrazio nadu da će Vlada Srpske biti formirana do Nove godine

"Dogovorili smo ko će obavljati najviše funkcije u Narodnoj skupštini Republike Srpske, a nakon toga ćemo krenuti u formiranje nove vlade Srpske što će, nadam se, biti učinjeno do Nove godine", rekao je Dodik.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << />
Dodik je nakon sastanka delegacija SNSD-a i SDA u Sarajevu rekao novinarima da SDA još nije odlučila sa kojim strankama iz Republike Srpske je spremna da pravi koaliciju na nivou BiH.

"Jednako su udaljeni ili približeni od oba bloka stranaka. Mi smo spremni, kao što smo partneri sa HDZ-om BiH, da i sa SDA pokušamo da naprivimo ozbiljnu strukturu vlasti koja će pogotovu raditi na ekonomskim pitanjima", rekao je Dodik.

Zamjenik predsjednika SDA Bakir Iztbegović rekao je da će SDA ovog vikenda razgovarati sa predstavnicima Saveza za promjene, nakon čega će donijeti odluku o budućoj koaliciji na nivou BiH.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik,   Doček srpske nove godine,   Nova godina

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Dodik: Novi sastav Vlade Srpske do Nove godine

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Nov.2014

SARAJEVO - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da će koalicija SNSD-DNS-SP u posljednjoj sedmici novembra uspjeti da konstituiše novo rukovodstvo Narodne skupštine Republike Srpske, te izrazio nadu da će Vlada Srpske biti formirana do Nove godine..."Dogovorili smo ko će obavljati najviše...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.