Dodik: Nikome nisam pretio, pa ni Bosiću

Izvor: Akter, 28.Dec.2015, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Nikome nisam pretio, pa ni Bosiću

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci da nikada nikome nije pretio, pa ni lideru SDS-a Mladenu Bosiću

"Što se mene tiče, ne treba mu nikakva pratnja i preteruje sa tim nekim stvarima, što mu je način izražavanja. Nemam nameru da polemišem sa njim, jer je besmisleno to što govori", rekao je Dodik novinarima.

On kaže da nikom nije pretio, niti da ima nameru, prenose banjalučki mediji.

"Ne vidim razlog za tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << nešto, ali on pokušava da održi jednu priču, što mu je način ponašanja. Zbog praznika i Dana Republike reći ću sve najbolje o Bosiću", dodao je Dodik.

Lider SDS-a Mladen Bosić rekao je u nedelju da je ono što mu je rekao predsednik Republike Srpske i SNSD-a Milorad Dodik shvatio kao pretnju.

On tvrdi i da je pre nekoliko dana "dobio ozbiljne pretnje od Dodika", te da je zbog toga preduzeo određene mere lične bezbednosti.

"U toj pretnji je čak definisano i mesto gde će doći do napada", rekao je Bosić i dodao da pretnje nije prijavio policiji.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.