Izvor: Nezavisne Novine, 08.Feb.2016, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik Narodnoj skupštini vratio zakon o policiji na razmatranje

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik jutros je vratio zakon o policiji i unutrašnjim poslovima na ponovno razmatranje u Narodnu skupštinu Srpske, nezvanično saznaje Srna.

Članovi Zajedničke komisije Narodne skupštine i Vijeća naroda Republike Srpske usaglasili su 2. februara tekst zakona o unutrašnjim poslovima i policiji Republike Srpske.

Usaglašeni su amandmani jedan, tri, četiri, pet i šest, koji se odnose na Zakon o policiji i unutrašnjim >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << poslovima, koji je Narodna skupština usvojila 29. decembra prošle godine.

Zajednička komisija prihvatila je pet amandmana na zakon, koji je ranije podnio bošnjački Klub delegata u Vijeću naroda. Ovi amandmani se odnose na nacionalnu zastupljenost koja treba da odražava nacionalnu strukturu stanovništva u skladu sa rezultatima popisa stanovništva BiH iz 1991. godine.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Dodik: Neprihvatljivo da se u svaki zakon ubacuje popis iz 1991.

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Feb.2016

BANJALUKA - Milorad Dodik, predsjednik RS, potvrdio je da je Narodnoj skupštini RS jutros vratio zakon o unutrašnjim poslovima navodeći da je on izazvao određene kontroverze iako, kako je rekao, on sam nije imao nikada kontroverze vezano za taj zakon...Dodik je svoj čin obrazložio "nastojanjem...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.