Izvor: Cafe.ba, 25.Dec.2015, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Lokalne izbore održati naredne godine

SARAJEVO - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da će tražiti da lokalni izbori budu održani kada im je i vrijeme, tokom naredne 2016. godine.Imajući u vidu složenost izbornog sistema, SNSD će tražiti da lokalni izbori budu održani u planiranom roku, dodao je Dodik, koji je i predsjednik SNSD-a.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Dodik: Odluka Ustavnog suda se neće lomiti preko Republike Srpske

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Dec.2015, 11:04

BANJALUKA - Odluka Ustavnog suda BiH o neustavnosti Dana Republika Srpske je zakomplikovala odnose i takva odluka se "neće lomiti preko Republike Srpske", koja će učiniti sve da odbrani svoju poziciju garantovanu Ustavom, izjavio je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik...Smatra da će ključno...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.