Dodik: Kupovina vile u Beogradu po zakonu

Izvor: RTS, 19.Nov.2015, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Kupovina vile u Beogradu po zakonu

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik je, povodom krivične prijave koju je protiv njega i čelnih ljudi "Pavlović banke" podneo lider Srpske demokratske stranke Mladen Bosić zbog kredita za kupovinu vile u Beogradu, rekao da je sve urađeno transparentno i po zakonu.
"Reč je o određenom kreditu koji sam podigao i založio nekretninu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ovde u Beogradu. To je sve poznato, ništa se nije krilo", rekao je Dodik u Beogradu nakon otvaranja konferencije "Dejtonski sporazum - dve decenije mira i pouke za svet".

Dodik je tom prilikom podsetio da je podneo tužbu protiv samoga sebe kako bi se, kako je rekao, velika haranga i priča bez osnova zaustavila.
"Bosić da nije to predao institucijama u Sarajevu, pridodao bih ranijoj prijavi koju sam podneo", rekao je Dodik naglasivši da su u pitanju spekulacije.
Dodik je istakao da nema šta da krije, te da nema nikakvog razloga za brigu.
"Sve je veoma transparentno i zakonski urađeno. Uzmete kredit, nabavite nekretninu, a onda je upišete u imovinski karton", istakao je predsednik Republike Srpske naglasivši da se sve može videti u njegovom imovinskom kartonu.
Pogledaj vesti o: Nekretnine

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.