Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Mar.2024, 15:56

Dodik: Dogovor je osnova svega; Srpska čvrsto protiv nedopustivog stranog uplitanja

Svi politički predstavnici u BiH preuzeli su obavezu da zajedno ispune ono što se traži od nas na putu ka EU, poručio je danas predsednik Republike Srpske Milorad Dodik i istakao da to uključuje donošenje odluka koje su usaglašene i potvrđene od svih učesnika na način na koji smo, kako kaže, pristali i kroz tela koja su formirana za to.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Marfi sve vreme radio na rušenju dogovora domaćih političara o EU putu BiH

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Mar.2024, 15:30

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je danas da američki ambasador Majkl Marfi, za kojeg kaže da je lažljiv i korumpiran, nema ništa sa evropskim putem BiH i da je sve vreme radio na tome da sruši dogovore domaćih političara da do napretka na tom putu ne bi došlo. Dodik je istakao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.