Dodik: Davor Dragičević misli da je neki frajer

Izvor: N1 televizija, 24.Sep.2018, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik: Davor Dragičević misli da je neki frajer

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik na predizbornom skupu u Banjaluci i poslao poruke Draženu Dunđeru, poslaničkom kandidatu Narodnog demokratskog pokreta, na oktobarskim izborima u BiH, ali i Davoru Dragičeviću, ocu mladića Davida čija smrt mesecima nije razjašnjena.

"Čuo sam da mi ovaj ovde neki Dunđer preti. Kažite mu da se prestane zaje**** da se ja ne bih zaje***** s njim", zapretio je Dodik >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Dunđeru i dobio aplauz svojih pristalica.

On je pitao Dragičevića "šta će on uraditi" i poručio mu da "misli da je frajer".

"Jedini način da se zaustavi Milorad Dodik i da ne pobedi je da onaj u Banjaluci kao nešto uradi. Šta će on uraditi? Izneo krevet na Trg i misli da je frajer. Osmog više neće biti ovde", rekao je Dodik Dragičeviću.

Opšti izbori u BiH održavaju se 7. oktobra.

Davor Dragičević je pre nekoliko dana spavao u krevetu na Trgu Krajine u Banjaluci.

On je najavio da će od sutra uzeti pravdu u svoje ruke i sa grupom Pravda za Davida početi hapšenjem odgovorne za, kako je rekao, mučenje i ubistvo njegova sina.

U međuvremenu je uhapšena jedna osoba povezana smrću Davida.

Banjalučanin A.K. (36) uhapšen je zbog sumnje da je manipulisao snimima videonadzora u Ulici Velibora Janjetovića Janje.

Određen mu je jednomesečni pritvor.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Dodik: Uhapsiti odgovorne za ubistvo Dragičevića

Izvor: Danas, 24.Sep.2018

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik na predizbornom skupu u Banjaluci i poslao poruke Draženu Dunđeru, poslaničkom kandidatu Narodnog demokratskog pokreta, na oktobarskim izborima u BIH, ali i Davoru Dragičeviću, ocu mladića Davida čija smrt mesecima nije razjašnjena. Članak Dodik: Uhapsiti...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.