Dodik, Cvijanović i Višković čestitali Krivokapiću

Izvor: B92, 04.Dec.2020, 20:15

Dodik, Cvijanović i Višković čestitali Krivokapiću

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik čestitao je danas Zdravku Krivokapiću izbor za predsednika Vlade Crne Gore.

"Izražavam srdačne čestitke povodom izbora nove Vlade Crne Gore, sa željom da naši odnosi u budućnosti budu još bolji i sadržajniji. Vama i članovima Vlade želim uspešan rad na dobrobit svih građana Crne Gore", naveo je Dodik u čestitki.

Čestitku Krivokapiću uputili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su i predsednica i premijer Republike Srpske Željka Cvijanović i Radovan Višković.

Cvijanovićeva je istakla da je za RS i njene građane od izuzetne važnosti jačanje prijateljskih veza sa Crnom Gorom, unapređenje institucionalne, kulturne i ekonomske saradnje, kao i razvoj sveukupnih odnosa.

Izrazila je uverenje da će Krivokapić, zajedno sa ministrima u novoizabranoj Vladi, voditi odgovornu politiku, u čijoj osnovi će biti razvoj, prosperitet i dobrobit Crne Gore i svih njenih građana.

Višković je poželeo Krivokapiću uspeh u obavljanju odgovorne dužnosti, "sa željom da se naši zajednički odnosi unaprede i da saradnja u svim oblastima donese građanima Republike Srpske i Crne Gore napredak".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.