Dodik: BiH se pokazala kao nefunkcionalna, ne može da opstane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Apr.2020, 16:38

Dodik: BiH se pokazala kao nefunkcionalna, ne može da opstane

Srpski član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik ocenio je danas da se ta zemlja u uslovima krize uzrokovane pandemijom korona virusa pokazala kao potpuno nefunkcionalna i istakao da zbog toga ne može ni da opstane.

"BiH ostaje neuspešna zemlja koja se ne može izgraditi. Pokazalo se da RS može sasvim zasebno da funkcioniše, a BiH je nama bila remetilački okvir", rekao je Dodik u intervjuu za RTRS.

On je naveo da je Evropska unija odbila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da pomogne kad je to bilo najpotrebnije, uvodeći ograničenja u isporuci medicinske i zaštitne opreme državama koje nisu njene članice.

Dodik je ocenio da je EU pokazala da više nije nikakav cilj kojem treba težiti jer je pokazala da je beskorisna u kriznim okolnostima.

"EU su svi želeli dok nije 'pukla' na koronavirusu", zaključio je Dodik.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik,   Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.