Dejanović čestitla Dodiku i članovima Predsedništva BiH

Izvor: S media, 05.Okt.2010, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejanović čestitla Dodiku i članovima Predsedništva BiH

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Djukić-Dejanović čestitala je danas Miloradu Dodiku na izboru za predsednika Republike Srpske, a Bakiru Izetbegoviću, Nebojši Radmanoviću i Željku Komšiću na izboru za članove Predsedništva Bosne i Hercegovine.

U čestitki Dodiku, predsednica Skupštine Srbije je istakla da je ubedjena da će njegovim izborom specijalni odnosi, koje neguju RS i Srbija, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << dobiti nov kvalitet i doprineti daljem razvoju u regionu u celini.

Ona je ocenila da je izbor Dodika za predsednika RS ukazala i da je politika koju je vodio kao premijer Srpske ne samo dala pozitivne rezultate, već i potvrdila očekivanja njenih gradjana.

Čestitajući novoizabranim članovima Predsedništva BiH, Djukić Dejanović je rekla da je uverena da će njihov izbor biti vrlo značajan doprinos stabilizaciji političke situacije u regionu, ali i unapredjenju bilateralnih odnosa Srbije i BiH.

Predsednica parlamenta je dodala da je sigurna u to da će podržavati nastojanja da se kroz interparlamentarnu saradnju Srbije i BiH zajednički neguje privrženost evropskim vrednostima i nastavi politika poštovanja i striktne primene svih odredaba Dejtonskog sporazuma, najvažnijeg dokumenta očuvanja stabilnosti BiH njenog budućeg razvoja.

(Tadić)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.