DODIK STIGAO U RUSIJU! Sastaće se i sa Putinom, DVA BRATSKA LIDERA opet zajedno

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 08:42

DODIK STIGAO U RUSIJU! Sastaće se i sa Putinom, DVA BRATSKA LIDERA opet zajedno

Ranije posetio Belorusiju.

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik stigao je večeras Kazanj gde mu je priređen srdačan doček. Dodika po najavama medija u narednim danima očekuje i sastanak sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom.

Predsednika Srpske na aerodromu u Kazanju je dočekao rukovodilac Uprave Federalne antimonopolske službe Republike Tatarstan, Šafigulin >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ajrat Radinovič.

Dodik je na Međunarodnom aerodromu Kazanj dočekan po tradicionalnim običajima.

Tu će od srede, 21. februara, do 3. marta biti održan visokotehnološki turnir na međunarodnom nivou pod nazivom "Igre budućnosti". Turnir će okupiti 2.000 učesnika, a očekuje se više od 150 miliona gledalaca na striming platformama.

Predsednik Srpske je danas završio posetu Belorusiji gde se sastao sa njenim državnim rukovodstvom.

On je ranije rekao da će posle susreta sa predsednikom Belorusije Aleksandrom Lukašenkom, imati sastanke sa predsednikom Tatarstana, ali i sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

Poseta Dodika i delegacije Republike Srpske Belorusiji bila je veoma plodotvorna uz potpisivanje sporazuma, pre svega ekonomske i tehnološke prirode.

(Srbija Danas)
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.