DODIK O DEŠAVANJIMA U CRNOJ GORI: Đukanović gubi strpljenje, pokušava da se dodvori Bošnjacima

Izvor: Kurir, 24.Maj.2020, 10:25

DODIK O DEŠAVANJIMA U CRNOJ GORI: Đukanović gubi strpljenje, pokušava da se dodvori Bošnjacima

Člna Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je Crna Gora pokazala antisrpsku poziciju, da dešavanja u toj zemlji svakoga plaše, znajući da je tamošnji vladajući režim na zalasku i da će učiniti sve da se održi na vlasti, pa i da upotrebi represiju, što i čini prema Srpskoj pravoslavnoj crkvi /SPC/ i srpskom narodu.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

"SVE ŠTO JE UČINJENO BILO JE PROTIV SRBA" Dodik istakao da dešavanja u Crnoj Gori sve plaše

Izvor: Blic, 24.Maj.2020

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je Crna Gora pokazala antisrpsku poziciju, da dešavanja u toj zemlji svakoga plaše, znajući da je tamošnji vladajući režim na zalasku i da će učiniti sve da se održi na vlasti, pa i da upotrebi represiju, što i čini prema Srpskoj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.