Izvor: Nezavisne Novine, 03.Maj.2017, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvijanović: SDA unijela haos u zajedničke institucije

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je Srni da je SDA remetilački faktor u BiH, te da je ta stranka unijela haos u zajedničke institucije, kao i u sve procese u kojima je učestvovala.

"Oni su remetilački faktor u svakom pogledu i u Izvještaju Republike Srpske upućenom Savjetu bezbjednosti UN samo je konstatovana ono što jeste realnost BiH", izjavila je Cvijanovićeva Srni komentarišući tvrdnju SDA da predsjednik Republike Srpske >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Milorad Dodik i Vlada "samoinicijativno pišu izvještaje Savjetu bezbjednosti, uzurpirajući na taj način mandat visokog predstavnika za BiH", ali da ih, kako kažu, raduje da je predsjednik Srpske u SDA prepoznao "kočničare antibosanske politike".

Cvijanovićeva je rekla da ne vidi iz čega crpe ponos, jer se politika uzurpacije koju vode polako ali sigurno topi.

"Pametnije bi im bilo da se bave činjenicom da su ostali bez pola poslaničkog kluba u Predstavničkom domu /parlamenta BiH/ nego izvještajima koje Republika Srpska upućuje Savjetu bezbjednosti", poručila je Cvijanovićeva.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Najava događaja za četvrtak, 4. maj 2017. godine

Izvor: Capital.ba, 04.Maj.2017, 07:00

REPUBLIKA SRPSKA BANJALUKA – U 15.00 časova predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik primiće u nastupnu posjetu ambasadora Rumunije u BiH Danu Konstantinesku. /saopštenje, VIDEO/ BANJALUKA – U 13.00 časova predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović razgovaraće...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.