Izvor: Danas, 03.Okt.2022, 10:38

Biševac: Prednost Trivić što nije primitivka, Vučić Dodika „predao na tacni“

Novinarka i kolumnistkinja Danasa Safeta Biševac kaže da je, šta god da pokažu rezultati izbora za predsednika Republike Srpske, već sada jasno da Milorad Dodik nije jedini politički predstavnik Srba u BiH, kao što tvrdi. Ako se ispostavi da je na tim izborima pobedila Jelena Trivić, to će biti izborna bomba, kaže Biševac. Ona, međutim, ukazuje da između Dodika i Trivić zapravo nema većih političkih razlika, ali da Trivić, kako ističe, nije primitivka poput Dodika.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Banjalučani uz Trivićevu, Dobojlije uz Dodika: Kako su prošli kandidati za predsednika Srpske po gradovima

Izvor: Blic, 03.Okt.2022

Da se pitaju samo Banjalučani Jelena Trivić bi bila predsednica Srpske, a da o prvom čoveku Republike odlučuju samo Dobojlije ili Prijedorčani tada bi predsednik bio Milorad Dodik.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.