Izvor: Blic, 11.Apr.2024, 04:07

"BLIC" INTERVJU Andrija Mandić, predsednik Skupštine Crne Gore: Otkriva zašto drži trobojku u kabinetu i da li bi opet primio Dodika u posetu

Predsednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić je jedini zvanični predstavnik Srba koji se nalazi na visokoj državnoj poziciji. Ali, kako kaže, u intervjuu za "Blic", ne zadugo jer se očekuje se skora rekonstrukcija Vlade u kojoj će nalaziti još predstavnika Srba u Crnoj Gori. Otkrio je zašto drži trobojku u kabinetu, da li bi opet primio Dodika u posetu i da li bi voleo da vidi Bošnjake u Vladi sa Srbima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mandić: Dokazali smo da Srbi smeju i mogu da budu deo vlasti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Apr.2024

Odnosi između Srbije i Crne Gore danas su neuporedivo bolji nego što je to bio slučaj pre promene vlasti 2020. godine, a posebno u periodu napada bivšeg režima na Srpsku pravoslavnu crkvu u Crnoj Gori, izjavio je predsednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.