Pinkove Zvezdice: Ovih deset takmičara ide u sledeći krug!

Izvor: Scandal.rs, 14.Nov.2014, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove Zvezdice: Ovih deset takmičara ide u sledeći krug!

23:27

Mehmed i Marija nisu prošli dalje. Šansa postoji u baražu gde će se takmičiti svi takmičari koji su ispali.

23:05

Počinje baraž!

Jovana Stošić pevala je poslednja i to pesmu “Ni na zemlji ni na nebu” i dobila 3 glasa

Čitav dan smo govorili kako je to pevati sa osećanjima, odnosno razumevši tekst, započela je Leontina. Bez ičega, ukrasa, vibrata, bez emocije. Sve je teklo matematički, smatra ona. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs <<Sitan glasić, kao da smo na takmičenju “Sirene”, kao neko dečije takmičenje…. čekaj… šta pričam ja… pa ovo i jeste dečije takmičenje! Super si bila!”, iznenađeno će Goca.

22:44

Mehmed Spahić je pretposlednji takmičar večeras, on je optevao pesmu “Čija si” i dobio 4 glasa

Mehmede, nije bilo pevački najbriljantnije, kaže Goca. Primetila je neverovatno veliku tremu. Kaže da nema razloga da se boji. Ovo je jedan zabavan šou gde treba da zabavi gledaoce, žiri… Utisak je nepotpun i nije za #svihpet, smatra Milan. Moguće da ga je izbor raspona koje ova pesma ima koštala direktnog plasmana, nastavio je Milan. Hari je primetio da mu je glas idealan u niskim lagama.

22:37

Nikolina Ilić otpevala Romaninu “Kad mi gore obrazi” i dobila 4 glasa

Svi su nahvalili Nikolinin stajling. Lepo naglašava reči, lepa pozitivna i slatka pesma, ona je pozitivna na sceni, objektivna četvorka, smatra Goca. Milan dodaje da kompletan utisak nije za #svihpet. Dvoumio se da li da bude tri ili četiri. Leontina smatra da je sve bilo tu kako treba, lepo i skladno. Jeleni je apsolutni hit što njoj stvarno gore obrazi. I crvena kapa je doprinela tome.

22:32

Anastasija Rilak razmrdala je publiku i žiri sa pesmom “Nirvana” i dobila 5 glasova

Uspela je čitav studio da digne na noge. Jelena je srela Anastasiju na hodniku pre snimanja, bila je jako tužna sa suzama u očima i temperaturom 39C. Bolesna je, a večeras je imala takvu energiju na sceni, kaže Jelena. Milan je preporučio da pogledaju publiku koja je imala neverovatnu podršku. Goca ne bi primetila da je Anastasija bolesna, da joj Jelena nije rekla. Hari je dodao da je napravila rusvaj i da je to sasvim dovoljno. Ona je sedma sa #svihpet

22:25

Milana je otpevala Jeleninu pesmu “Med i žaoka” i dobila 5 glasova

Na pitanje jel joj bilo teško da otpeva, Marijana je dobila odgovor: “Pa i nije’. Jelena nije htela odmah da joj da glas, ali je primetila da je Milana dosta stabilna. Marijanu je zanimalo da li je Jeleni neka pesma teška za izvođenje. Ona smatra “Jutro” i “Med i žaoka” najtežim pesmama koje peva. Goca je Milani preporučila da peva na svoj način i da gradi svoj stil koji odgovara samo njoj. Milana je upitala Harija za autogram za svog druga za Nemanju. “Rekao Vam je da ste car!

22:15

Ismail Delija otpevao je pesmu “Branim” i on je peti takmičar sa 5 glasova

Marijana je uživala. “Da smo sada negde drugde, verovatno bih i čaše lomila”, rekla je ona. Mali je, po završetku pesme, rekao da ima jedno iznenađenje za Marijanu. Doneo joj je cveće. Marijana je oduševljena ovim potezom upitala, ima li razlog. Odbio je da joj kaže.

Ima grčki triler. Žiri je oduševljen. Milan samo dodao: “Pevaš kao veliki”. Preporučio mu je i da doda neki ukras gde oseti da treba. Opusti se i uživaj na sceni i daj sve od sebe. Jelena je ostala dole, a nije ni primetila da dolazi kraj pesme jer je uživala u pesmu. Glas ima kao neki zreli dečko. Ima svega 12 godina.

22:10

Anđela Džaferović otpevala je pesmu Magazina “Minus i plus” i dobila svih 5 glasova

Četvrti takmičar sa #svihpet glasova. U toku nastupa u prošlom krugu, njena mama je bila u porodilištu. U međuvremenu je Anđela dobila brata. Najveća pohvala za Anđelu je bila kada je Leontina rekla da ima dobar “drajv’. Svega ima, a mali glas, kaže Leontina. Sve što je Goca malopre dobro rekla, to je Anđela ostvarila, kao da je čula.

21:53

Julija Petrović je treći takmičar koji je dobio 5 glasova, a otpevala je pesmu “Ako nikada”

Marijana je primetila da se Hari razmišljao da li da povuče svoj glas, ili ne. Nije mu bilo za pet, ali nije hteo da povlači svoj glas. Žiriju se svidelo na početku. Bilo je malo boljih petica od ove. Milan se složio i dodao da je to najbolja reč koju je mogao da iskoristi.

21:46

Igor Lazarević nastupio je četvrti sa pesmom “Bacila je sve niz rijeku” i dobio 4 glasa

Marijana kaže da je primetila da je slabiji nastup ovoga puta. Milan se ne bi složio sa Marijanom, jer smatra da je ovo sada najkarakterističnija interpretacija koju smo imali u takmičenju. Hari se složio sa Milanom. Spojio je idealno dva vremena, otpevao je pesmu na RnB način. Goca je primetila da je dikcija užasna i to je jedino što mu zapravo i zamera i zato nije #svihpet

21:38

Marija Nikolić nastupila je treća sa pesmom “Mladiću moj” i dobila 3 glasa.

Milan i Jelena smatraju da je bilo dobro, ali je pesma takva da se ne može pokazati pevaćko umeće. Hari im je zamerio jer hvale Mariju, ali nisu glasali za nju. Publika je bila najradosnija, primetio je Milan. Pevački je bilo u redu. Ovoga puta 3 glasa, u baražu očekuju da će biti još bolja. Leontina i Goca se ne slažu sa Milanom. U pitanju je interpretacija, smatra Leontina. Ovde ne tražimo opersku ariju, već pesmu koja će dobro da interpretira. Milan je uzvratio da zbog pesme nije mogla da pokaže potpun dijapazon. Goca je primetila da joj fali energije za ovu pesmu.

21:28

Pavle Vasiljević je drugi put oduševio žiri. Pevao je Harijevu pesmu “Lejla” i dobio svih 5 glasova. Ona ima samo 6 godina.

Najmlađi takmičar. Svi su zapamtili. I publika u studiju i gledaoci kod kuće. Mnogi od nas su pokušavali da pevaju ovu pesmu, kaže Hari, ali je ovo jedna od najboljih interpretacija koje sam čuo. Ima energiju koju imaju samo ozbiljni ljudi. Zaista neverovatno, završio je Haris. Jelena je ponosna na njeno dete iz Kragujevca. Iako se ne poznaju, smatra da je Pavle nešto najslađe što je videla i čula u svom životu. Milan je primetio da se od Pavla očekuje mnogo i da jedva čeka da se svi takvi talenti nađu zajedno.

21:20

Veče je otvorila Anđela Tasić sa pesmom “Čaroban” i dobila 5 glasova.

Goca je ostala bez teksta. Ovo je izuzetno teška pesma za pevanje iskusnim pevačima. Ona je svaki ton maestralno izvela. Zaslužuje 10 stolica, a ne pet! Toliko dobro vlada vokalom da je to neverovatno. Hariju se dopalo da je bila bolja i bolja kako je pesma išla. Leontina muzički nije imala šta da zameri Anđeli.

21:12

Večeras ćemo slušati 12 takmičara koji su prošli u prvom krugu. Oni se bore za deset mesta u sledećem krugu, što znači da žiri treba da odluči koja dva takmičara ne idu dalje. Milan kaže da jedva čeka da čuje takmičare. Goca se zahvalila publici, na koju uvek svi zaborave, jer je sjajna svakog petka. I dobila je, naravno ovacije. Hari kaže da je iz emisije u emisiju sve spremniji da sluša fenomenalne nastupe.

21:00

Uskoro počinje nova emisija drugog kruga Pinkovih zvezdica, a i ovoga puta šansu za prolazak u naredni krug dobiće deset kandidata.

Ko će proći u sledeći krug takmičenja odlučiće žiri u sastavu Jelena Tomašević, Milan Stanković, Hari Varešanović, Goca Tržan i Leontina Vukomanović. 

Oni će i ove nedelje imati težak zadatak da odluče ko će možda biti Pinkova zvezdica.

Autor: Life Content

Foto: PrintScreen
Pogledaj vesti o: Milan Stanković,   Goca Tržan

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.