Rističević: Napali su me njih petorica, svog su me iscepali

Izvor: Večernje novosti, 08.Maj.2020, 11:57

Rističević: Napali su me njih petorica, svog su me iscepali

Poslanik SNS Marjan Rističević ušao je u parlament pocepanog sakoa, nosi flaster na levom uhu, što je očigledno posledica koškanja na ulazu Poslanik SNS Marjan Rističević ušao je u parlament pocepanog sakoa, nosi flaster na levom uhu, što je očigledno posledica koškanja na ulazu. Njega su na ulazu u Skupštinu napale članov Dveri, koji su pokušali da blokiraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ulaz u zgradu i nasrtali na ministre i poslanike.- Udarali su me dok sam ulazio u zgradu parlamenta, napalo me je njih 5-6. Imam zavoj na uhu koje su mi povredili. Eno ih još ispred i arlauču - rekao je za „Novosti“ poslanik Marjan Rističević.
Pogledaj vesti o: Marjan Rističević,   Dveri

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Napali su me njih petorica, svog su me iscepali: Prva izjava Marjana Rističevića posle sramnog incidenta

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2020

Eno ih još ispred i arlauču - rekao je poslanik Marjan Rističević...Poslanik SNS Marjan Rističević ušao je u parlament pocepanog sakoa, nosi flaster na levom uhu, što je očigledno posledica koškanja na ulazu...Njega su na ulazu u Skupštinu napali članovi Dveri, koji su pokušali da blokiraju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.