Ponovo šokirala: Koja pevačica je poljubila gitaristu u usta?

Izvor: Poznati.info, 11.Jul.2012, 03:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo šokirala: Koja pevačica je poljubila gitaristu u usta?

Nakon što je svima pokazala kakve gaćice nosi, tražila da joj slikaju sise…ona je poljubila gitaristu u usta nasred nastupa.

Maja Nikolić poznata je po svom skandaloznom ponašanju, ali ovo baš niko nije očekivao od nje. Na festivalu u Vrnjačkoj banji ona je osvojila prvo mesti za interpretaciju. Tokom nastupa sa njom na sceni bio je istetovirani gitarista koji je sve vreme pratio. Maja se jednog momenta nadvila nad njim, a onda ga poljubila u usta, na zaprepašćenje mnogih. Poljubac je potrajao nekoliko sekudni, ali dovoljno da se zapitamo da li je to bio deo scenskog nastupa, ili je na pomolu nova ljubav?

J. M
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić,   Vrnjačka Banja

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.